Teràpia de vides passades

flors i papallona

En el tractament terapèutic utilitzo la REGRESSIÓ i la TERÀPIA DE VIDES PASSADES com a eines per dur a la consciència fets que estan en l’inconscient de la persona i que constitueixen el camí per a la seva guarició.

Sovint hi ha relació entre els símptomes (emocions, pensaments, sensacions físiques conflictives) del pacient en la vida present i les experiències traumàtiques del passat i /o de vides anteriors. El que ha passat és que part de la consciència de la persona pot quedar atrapada en un instant o fet traumàtic d’ un altre temps i espai. D’aquesta manera, els símptomes del pacient mostren l’ experiència traumàtica exclosa de la consciència.

L’ésser humà té la capacitat de recordar i connectar amb esdeveniments del seu passat que aparentment havia oblidat i també amb vides anteriors.

Aquest treball es fonamenta en la comprensió que les persones manifestem un ego, però tenim una naturalesa transcendent. L’ànima té una sola vida que transcorre alternativament entre dos plans: uns moments en el pla físic, altres en l’espiritual. Al morir, l’ànima es reencarna en un altre cos i aquest manifestarà les emocions i traumes no resolts en les existències anteriors.

El treball terapèutic de les experiències del passat i de les vides anteriors s’aconsegueix connectant amb l’experiència responsable dels símptomes per tornar-la a reviure, comprendre el patró que hi ha darrera el símptoma i alliberar les emocions, pensaments i sensacions físiques bloquejats. Així es produeix la guarició.

Regressió és el nom que es dóna al procés terapèutic de reviure l’experiència traumàtica original. Per aconseguir-ho, el pacient treballa en un estat de consciència expandida, més ampliada.

La persona no viatja enlloc. Ben al contrari, ja està allí. En realitat està atrapada en l’experiència del passat tot el temps sense ni tan sols saber-ho. Tot ha estat sempre aquí en el present.

En aquest procés el pacient es pot adonar de la seva responsabilitat en el que li està succeint, sortir del victimisme i prendre consciència del propòsit de l’experiència actual.

Aquesta teràpia s’aplica per al tractament de bàsicament tots els trastorns psicològics o psicosomàtics: ansietat, pors, fòbies, depressió, angoixa, culpa, ràbia, conductes o reaccions exagerades, conflicte en les relacions (rebuig, dependència, submissió, dominació, aïllament, absència de relació, bloquejos sexuals,…), trastorns de l’alimentació, trastorns del comportament i com a complement en el tractament de malalties físiques.

És una experiència que permet tenir un coneixement profund d’un mateix. La TVP és una tècnica terapèutica i també una experiència espiritual i camí de creixement personal, que pot aportar profunditat i compromís amb la vida.

camino-del-bosque

 

CONTE

Un home del poble de Neguà, a la costa de Colòmbia, va poder pujar a dalt del cel. Al tornar-ne va explicar que des d’allà dalt havia contemplat la vida humana. I va dir que som un mar de petits focs.

  • El món és això –va revelar- Un munt de gent, un mar de petits focs.

Cada persona brilla amb llum pròpia entre totes les altres.

No hi ha dos focs iguals. Hi ha focs grans i focs petits i focs de tots els colors. Hi ha gent de foc serè, que ni s’adona del vent; i gent de foc boig que omple l’aire de guspires. Alguns focs babaus no il·luminen ni cremen; però altres cremen la vida amb tantes ganes que no els pots mirar sense parpellejar. I qui s’hi acosta, s’encén.

“Un mar de fueguitos” de Eduardo Galeano

punts de llum

I malgrat les aparences…

(…) no pots ser més del que ets, ets Un amb la Vida mateixa, un amb el Ser. En la forma, ets i sempre seràs inferior a alguns, superior a altres. En essència, no ets superior ni inferior a ningú. La veritable autoestima i la veritable humilitat sorgeixen d’ aquesta comprensió.

                                                                                                                           Eckhart Tolle

 

 

Contacte:
baixa       676 006 494
baixa (1)      admin@pilargasull.cat

 

facebook

Psicologia