Psicologia

TERÀPIA PSICOLÒGICA i DESENVOLUPAMENT HUMÀ

Sense títo2l

Com a psicòleg sempre m’ha interessat comprendre les raons que ens fan sentir a les persones dificultats per desenvolupar una vida harmoniosa i pacífica.

En algun moment de  nostre desenvolupament, deixem de ser l’ésser innocent i confiat del nostre origen, per a començar a manifestar pors, sensació de carències, complexos, dificultats en les relacions,… Sovint estem tan identificats amb els trets de la nostra personalitat , que l’existència es converteix en un esforç continuat per demostrar als altres que nosaltres tenim la raó i ens prenem les reaccions del proïsme com quelcom personal. Tot això genera un sentiment de separació de les altres persones i sofriment.

He orientat la meva formació i la pràctica professional en la direcció d’oferir a les persones una comprensió profunda de sí mateixos i dels altres, de las causes que condicionen i dificulten els seus comportaments, les creences limitadores i les emocions doloroses que generen.

Amb aquest propòsit utilitzo tècniques i recursos procedents de diferents disciplines terapèutiques, fonamentalment: la psicologia humanística, la teràpia de regressió i TVP i la Kinesiologia (en aquesta web hi ha apartats on es pot trobar informació sobre aquestes tècniques).

En el procés terapèutic o de creixement personal, cada persona va adquirint una comprensió més profunda del que li passa, pren consciència de les causes i dels condicionants del seu malestar, de les seves potencialitats i de les seves responsabilitats. El progressiu alliberament dels bloquejos emocionals, dels patrons mentals que els originen i la millora energètica, produeix una continua disminució de la intensitat de la simptomatologia. D’aquesta manera la persona recupera harmonia, llibertat i domini sobre la seva vida a nivell emocional, mental, en les seves relacions i en el comportament.

Les àrees de teràpia psicològica més freqüents són:

  • Estats emocionals alterats i negatius reactius a situacions estressants
  • Trastorns afectius o de l’estat d’ànim: distímia, depressió, obsessions, trastorn bipolar,…
  • Trastorns d’ansietat: crisis d’angoixa, ansietat generalitzada,…
  • Trastorns de la personalitat:  trastorn depenent de la personalitat, trastorn d’evitació, trastorn obsessiu,…
  • Hàbits i control d’impulsos
  • Orientació en problemes de relacions
  • Dificultats en moments de canvi personal, professional, pèrdua
  • Maneig en moments de confusió, en moments de crisi,…
  • Conflictes interns i existencials
  • Motivació i dificultats amb els propis objectius i/o noves etapes de la vida
  • Gestió de l’estrès personal i professional
  • Problemes d’aprenentatge
  • Ajut per a l’autoconeixement, per a les habilitats socials,…
  • Pautes i acompanyament en el procés de desenvolupament personal en persones sense trastorn

Tinc plena confiança en què els éssers humans tenim els recursos per millorar i recuperar l’equilibri. El procés terapèutic ha d’ajudar la persona a créixer en consciència i connectar amb aquests recursos interns.

“L’acció, encara que necessària, és un factor secundari en la manifestació de la nostra realitat exterior. El factor primari de la creació és la consciència. Per molt actius que siguem, per molts esforços que fem, és el nostre estat de consciència el que crea el nostre món, i si no hi ha canvi en aquest nivell interior, cap quantitat d’acció representarà una diferència. Només recrearem versions modificades del mateix món una i altra vegada, un món que és un reflex extern de l’ego.” 

                                                                                                                      Eckhart Tolle

Sense títol3

Sessions a convenir.

Contacte:
baixa        676 006 494
baixa (1)      admin@pilargasull.cat

 

facebook

Psicologia